امیر رجبی در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه دوری از مقتلها میتواند فرصت رسوخ برخی افتها و تحریفها را موجب شود، اضافه کرد: نمونه آن را در بیان برخی مسائلی که واقعیت تاریخی ندارد میتوان مشاهده کرد.
وی گذر از این آسیب را نیازمند مطالعه شعرا از وقایع تاریخی و آنچه در تاریخ اسلام گذشته است، دانست و تأکید کرد: بیتوجهی شعرای معاصر به مقتلها و گذشته تاریخی واقعیتی که در شعر آمده میتواند بهمرور برخی تحریفات را وارد شعر آیینی و عاشورایی سازد.
مدیرکل حوزه هنری استان متذکر شد: به دلیل پیشینه غنی شعر آیینی در اردبیل برای آنکه شعرا بتوانند به جایگاه مطلوب و مقبولی دست یابند باید از اساتید فن بهره گرفته و بهویژه با اساتید تاریخ اسلام در ارتباط باشند.
رجبی آسیب دوم متوجه شعر آیینی را فرم شعر و قالبهای شعری عنوان و تأکید کرد: سخیف بودن برخی قالبها و سست بودن آن خود آسیبزا است و در این بخش نیز تمرین و ممارست و استفاده از اساتید فن ضرورت دارد.
وی بابیان اینکه شورای عالی تعزیه در پاسخ به این دغدغهها و رصد آسیبها تشکیلشده است، تصریح کرد: درصورتیکه سیاستهای متمرکزی بیان شود دستگاههای فرهنگی میتوانند از آن برخوردار شده و در امر رصد آسیبها و آسیب زدایی مشارکت فعالتر داشته باشند.
مدیرکل حوزه هنری استان ازجمله اقدامات این نهاد اجرایی را برگزاری کارگاههای شعر آیینی با حضور شعرای سرشناس آیینی دانست و تأکید کرد: بهمنظور پاسخ به دغدغه موجود ما حاضریم از اساتید فن ادبیات و تاریخ نیز در کارگاهها دعوت کنیم.
نظر شما